Ga naar belangrijkste inhoud

Binnenkort is het zover! Dan kun je de overweldigende geuren van de wereldwijde natuur mee naar huis te nemen. Dompel je woning, caravan, winkel of kantoor onder in de aroma’s uit de mooiste gebieden op aarde. Met deze geuren geven we je de unieke mogelijkheid om impact te maken bij jouw vrienden, familie en collega’s.

Met onze geurlijn willen wij onze bezoekers en fans kennis laten maken met drie van de acht impactgebieden. Het is een unieke mogelijkheid om je onder te dompelen in de zalige geur van natuur. Sluit je ogen en waan je in een van onze wonderschone impactgebieden. Gebieden waar Blijdorp het verschil wil maken door zich keihard in te zetten voor soortbehoud en natuurherstel De gevaren die deze gebieden teisteren zijn echter enorm. Wij vinden het belangrijk om onze bezoekers met hun neus op deze bedreigingen te drukken. Help jij mee impact maken?

De Blijdorp-geurlijn bestaat uit drie verschillende geuren. Stuk voor stuk gebaseerd op unieke impactgebieden afkomstig uit onze missie en visie. Met Himalayan Peaks haal je de intense geur van brandend hout in huis, terwijl de Duurzame Noordzee ruikt naar een vleugje benzine. Liever de indringende geur van kruit, ga dan voor African Plains. Een testpanel nam de geurproef op de som. Benieuwd wat ze ervan vonden!

Wij vroegen drie bezoekers om plaats te nemen op de testzetel en de geuren uit onze nieuwe geurlijn te beoordelen. In deze video zie je hun reactie.

Haal een van onze nieuwe huisaroma’s in huis en draag bij aan onze missie voor soortbehoud en natuurherstel. Maak van deze intense geur een mooi praatstuk om je familie, vrienden of buren te wijzen op wat er allemaal misgaat met de wereld om ons heen. Samen brengen we de natuur terug tot leven.

Houd onze socials in de gaten voor meer informatie over deze en andere impactgeuren.