Ga naar belangrijkste inhoud

In Diergaarde Blijdorp sta je oog in oog met leeuwen en giraffen, dringt de geur van de olifanten tot diep in de neusgaten en vallen monden wijd open bij het spotten van een steppeslurfhondje. Een bezoek aan de dierentuin is een ontdekkingsreis zonder grenzen en een prachtige aanvulling op natuur- en milieuonderwijs. En daarbij helpen we graag! Onze lessen, afgestemd op jaarniveau, dagen leerlingen uit om te observeren, te onderzoeken en te ontdekken. Onze kant-en-klare pakketten zijn zeer toegankelijk en maken een bezoek aan Blijdorp een feestje voor leerlingen, leerkrachten en begeleiders.

Voor een doe het zelf les betaal je € 5,00 per persoon voor het schooljaar 2023/2024.

Rotterdamse scholen opgelet

De gemeente Rotterdam steunt Blijdorp in haar educatieve doelen en stelt jaarlijks een educatieve subsidie beschikbaar om deze doelen te behalen. Een van die doelen is, iedere Rotterdamse leerling kennis te laten maken met de dierentuin en haar bewoners. Om scholen binnen de Rotterdamse grenzen een steuntje in de rug te geven, bieden wij de Rotterdamse scholen 50% korting op een educatief bezoek.

  • Toegang is alleen mogelijk op vertoon van de reserveringsbevestiging
  • Schoolbezoeken vallen altijd binnen schooltijden
  • Het tarief is geldig voor kinderen vanaf 4 jaar
  • Een schoolgroep moet uit minstens 10 personen bestaan. Uitzonderingen in overleg
  • Maximaal 1 begeleider per 5 kinderen komt in aanmerking voor het educatief tarief
  • Persoonlijke en/of gezinsabonnementen zijn NIET geldig bij een educatief bezoek
  • Maximale bezoekduur: 4 uur

Inschrijven voor lessen is het hele schooljaar mogelijk. Kies je voor één of meerdere van deze lessen, meld je groep dan zo snel mogelijk aan. Voor vragen bel je naar: 0900 1857 (optie 5)