Ga naar belangrijkste inhoud

In Diergaarde Blijdorp sta je oog in oog met al het moois dat de wereldwijde natuur te bieden heeft. Ontmoet de kleine panda's in het Himalayagebied en in Afrika ervaar je de giraffen en zebra's op de savanne. In Blijdorp geniet je volop van je wereldreis in één dag!

In Diergaarde Blijdorp maak je kennis met de pracht en praal van verschillende biotopen. Duik in de zee en wandel langs diverse kusten in het Oceanium en geniet later van de Aziatische olifanten in het impactgebied Asian Corridors. In Blijdorp worden al je zintuigen geprikkeld!

In Diergaarde Blijdorp hop je van gebied naar gebied. Start jouw dag in de onderwaterwereld van het Oceanium en vervolg jouw wereldreis met een bezoek aan onze Aziatische olifanten in Asian Corridors en ga op zoek naar de rode panda's in het impactgebied van Himalayan Peaks. Beleef Blijdorp en verwonder je met de wereldwijde natuur.

In onze impactgebieden maak je kennis met talloze dier- en plantsoorten. Van groot tot klein. Zo sta je oog in oog met de Aziatische olifanten, maar leer je ook meer over onze treksprinkhanen

Maak in één dag een reis langs alle biotopen van Diergaarde Blijdorp en raak betoverd door de schoonheid van de wereldwijde natuur.

Iets eten of drinken? In Diergaarde Blijdorp zijn er verschillende locaties waar je kan genieten van heerlijke versnaperingen. Van een snelle hap tot uitgebreide lunch

Organiseer je zakelijke ontmoetingen in Diergaarde Blijdorp; het groene hart van Rotterdam. Vergader in een van onze sfeervolle ruimtes met uitzicht op de dieren. Haal tussendoor een frisse neus in de Diergaarde.

Er zijn nog veel meer manieren om jouw dag onvergetelijk te maken. Start de dag met een heerlijk ontbijt of vier jouw kinderfeestje tussen de dieren. Hoe tof?

Diergaarde Blijdorp heeft tal van Rijksmonumenten waarvan sommigen al wel meer dan 200 jaar oud zijn. Meer weten over deze monumenten?