Ga naar belangrijkste inhoud

Samen op stap? Maak er een feestje van! Met collega’s, relaties, familie of met een groep een unieke en inspirerende dag beleven? Diergaarde Blijdorp is een bijzondere locatie voor uw bedrijfsuitje, relatiedag, personeelsuitje, teamuitje, familiedag of -feest, teambuilding, …
Compleet verzorgd en eenvoudig te reserveren. Daarnaast ligt Diergaarde Blijdorp aan de rand van Rotterdam en is dus goed bereikbaar voor uw gasten met de auto of het openbaar vervoer.

U kunt de dag zo uitgebreid maken als u maar wilt, de arrangementen zijn ook te combineren met zaalverhuur. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de groepsarrangementen te reserveren. 

Voor groepen vanaf 25 personen (zowel zakelijk als particulier) biedt Blijdorp Events bijzondere arrangementen en zalen in een levendige omgeving aan de rand van Rotterdam.
De mogelijkheden zijn bijna oneindig dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaar staat!

Diergaarde Blijdorp biedt als botanische tuin een onmisbaar groen rustpunt in die alsmaar groeiende architectuurmetropool. Al wandelend valt op dat de Diergaarde op een bijzondere manier is aangelegd waarbij de dieren in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving leven. Daarnaast herbergt de Diergaarde ook 21 waardevolle en unieke rijksmonumenten. Een groot deel daarvan is in de loop der jaren gerestaureerd en gemoderniseerd.

Door de centrale ligging in de randstad ligt onze dierentuin op tien minuten loopafstand van Rotterdam Centraal Station en daarnaast hebben wij onze eigen bus- en metrohalte voor de deur.

Neem contact met ons op met ons salesteam.