Ga naar belangrijkste inhoud

Samen met Bing en Flop wil Diergaarde Blijdorp kinderen van 1 tot 5 jaar kennis laten maken met de dieren en de liefde voor de natuur al op jonge leeftijd aanwakkeren. Mede daarom zijn de verhalensessie, meet & greet en de Bing-route gratis voor iedereen die in de dierentuin is. Voor de verhalensessie dient wel gereserveerd te worden.

Dieren ontdekken…het is een Bing-ding!

Van 3 april tot en met 12 mei zijn Bing en Flop in Blijdorp. Kom naar de verhalensessies in het NatuurPodium (de voormalige Vogelarena). Op woensdag, zaterdag en zondag ontdek je samen met Bing en Flop van alles over verschillende dieren tijdens de verhalensessies. Weet jij bijvoorbeeld al welk dier vaak op één poot staat? Na afloop van deze verhalensessie is er de mogelijkheid om Bing en Flop te ontmoeten tijdens de Meet & Greet. De verhalensessie en Meet & Greet zijn op woensdag vanaf 10:30 uur, op zaterdag en zondag om 10:30 uur en 15:00 uur*.

*De aanvangstijden kunnen wegens uitzonderlijke weersomstandigheden afwijken van het officiële programma. Hier word je ter plaatse over geïnformeerd of download de Blijdorp-app om altijd om te hoogte te blijven.

Let op: Voor de verhalensessie moet je reserveren. Deelname is gratis als je een toegangskaartje voor Blijdorp hebt.

De gehele periode loop je de speciale Bing-route in de Diergaarde. Ontdek samen met Bing en Flop tijdens deze educatieve route alles over de dieren waar je langs loopt. Lukt het jou om alle vragen en uitdagingen goed af te ronden? Dan kan je deze route mooi afsluiten met een foto op een van de twee 'Bing in Blijdorp fotomomenten'.

Haal alles uit jouw bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Maak kennis met het dagprogramma? Vind direct het dichtstbijzijnde restaurant en leer alles over de dier- en plantsoorten binnen Blijdorp. Dit en nog veel meer ontdek je in de gratis Blijdorp-app.