Ga naar belangrijkste inhoud

Iedere vorm van steun, zowel zakelijk of als particulier is meer dan welkom voor het voortbestaan van Diergaarde Blijdorp. Deze bijdrage zijn van onschatbare waarden en dragen bij aan onze natuurbehoudsprojecten, managementpopulatieprogramma's en initiatieven die een blijvende impact hebben op de wereldwijde biodiversiteit.

Daarnaast draagt deze steun bij aan het voortbestaan van Diergaarde Blijdorp, het verzorgen van onze dieren en en het behoud van onze eenentwintig rijksmonumenten. Bekijk welke mogelijkheden en bouw een band op met de Diergaarde.

In onze wereldwijde missie om de natuur te herstellen en te behouden, is financiële steun ontzettend belangrijk. De projecten, die door Blijdorp opgestart zijn, zoals de Tree Nursery in de Himalaya en de Caribische Hub in de Caraïben zijn cruciaal om bedreigde soorten en kwetsbare ecosystemen te beschermen. Door onze projecten te ondersteunen draag je bij aan de bescherming van de natuur waar Diergaarde Blijdorp zich voor inzet. Doe mee met onze missie en help ons een positieve verandering teweeg te brengen.